keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kuulumisia

Alkanut vuosi on kulunut ihan kivasti. Olen ollut nyt toista viikkoa töissä, jota teen lasten parissa toukokuun loppuun asti. Teoreettinen mahdollisuus alun perin oli jatkolle, mutta eipä taida uutta sopimusta enää syntyä mahan kanssa. :) Töissä ei raskaudesta vielä tiedetä, kun ei se mihinkään edes näy.

Ensimmäiset lastenvaatteet on myös saatu. Miehen vanhemmat nimittäin toivat sukat ja bodyn. Itse en ole ensimmäistäkään vaatetta hankkinut ja muutenkin hyvin vähän niitä vielä edes uskaltanut katsella. Keväällä on sitten paremmin aikaa. :)

Parin viikon päästä on seuraava neuvolakerta ja toivon, että th ehtisi myös ultrata tai kuunnella sydänääniä, että tietäisi taas kaiken olevan kunnossa. Mitään huolenaihetta ei ole ollut, kuten vuotoja, mutta ainahan se kiinnostaa, mitä tuolla masussa tapahtuu ja miltä näyttää.

Parina aamuna taas oksennus tullut ennen töihin lähtöä, mutta onneksi huonovointisuus jää siihen. Unissa olen saanut jo useamman kerran keskenmenon. Kertoo hyvin päässä pyörivistä peloista...

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla susta taas! Mäki oon nähnyt viime aikoina unia. Ikäviä unia :/ Yks yö heräsin siihen, kun ihan itketti. Se ei tosin vauvaan liittynyt, mutta siihenkin liittyviä unia olen alkanut näkemään.

    VastaaPoista