lauantai 6. heinäkuuta 2013

Uusi pikkuinen haaveissa...

Pikku neitimme tulee pian vuoden ikään ja äiti potee "pienoista" vauvakuumetta. :)
Tänään totesinkin miehelle, että vauvakuume on varmaan vähän niin kuin esim. autokuume.
Kuumeessa ei osaa miettiä mitään muuta, pohtii asiaa joka kantilta, selailee nettisivuja aiheesta jne.

Eli toisin sanoen ruokailutottumukset on laitettu tästä viikosta alkaen kuntoon ja foolihappo sekä muut lisävitamiinit ja omega-3 tabletit aloitettu.
Mielessä pyörii kuitenkin aika suuret pelot, kun miettii, että takana raskausmyrkytys ja raskausdiabetes. Jospa kuitenkin uskallettaisiin alkaa yrittämään...

Jos synnytykseen asti päästään niin sekin jo huolettaa. Sektio takana ja jutut kohdun repeämisestä mietityttää ja ylipäätään se synnytys. Enhän ole koskaan synnyttänyt! Koko synnytys ei edes alkanut luonnollisesta vaan, koska käynnistettiin, niin sekin milloin pitää lähteä synnärille jne on ihan uutta.

Tarkoituksena olisi jättää ehkäisy pois neljän jäljellä olevan e-pilleriliuskan jälkeen. Minä onneton luulin, että niitä on vain kolme jäljellä, mutta onpahan aikaa miettiä tulevaa projektia rauhassa ja nauttia erityisesti tuota foolihappoa.

Käyttöön otan varmaan ne (digitaaliset)ovulaatiotikut, joista viime kerralla oli meille suuri apu eli neiti lähti alulle heti siitä kierrosta, jonka testailin. Kaiken kaikkiaan viimeksihän me yritettiin neljä kuukautta.

5 kommenttia:

 1. Mulla myös pienen pieni vauvakuume. Mutta vielä ei ole suunnitteilla seuraavaa vauvaa. Tarttee hoitaa koulu ens pois alta :) Vaivakuume on kyllä petollinen. Toivotaan nopeaa tärppiä teille! Ja kirjoitteleppa sit tänne kans jotain :)

  VastaaPoista
 2. angel86: kiva kuulla susta!!

  Sitä se on, petollinen! :D

  Meillä kuitenkin vielä menee aikaa ennen kuin edes yrittäminen aloitetaan ja saa nähdä miten kauan siitä sitten vielä menee ennen kuin tärppää.
  Mutta nyt keskitytään siihen, että kroppa olisi mahdollisimman valmis uuteen raskauteen.

  Jostain luin, että synnytyksen jälkeen naisella menee 24-35 kuukautta palautua. Jokainen on tietysti yksilö ja meillä menee kyllä varmasti yli tuon "minimin".

  Jostain syystä keskenmenoa pelkään kauheasti... :(

  VastaaPoista
 3. Noniin. Back in business :) kiva kuulla sinusta!

  VastaaPoista
 4. Kookos: Todellakin, back in business :D
  Samoin, mukava kuulla sinustakin :)

  VastaaPoista
 5. Yritän epätoivoisesti palailla blogimaailmaan. En edes kuvittele selailevanikaan läpi lukemattomia blogeja, mutta koitan hypätä kyytiin lennosta.

  Me ei olla ehkäisyä otettu käyttöön ollenkaan raskauden jälkeen, tokikaan ei olla sänkyhommissa oltu varmaan kuin viitisen kertaa synnytyksen jälkeen kun mulla ei ole ollut fiilistä. Mutta siis ajateltiin, että jos tulee heti perään ihan luomuna niin tulkoot, mutta jos ja kun ei tule ilman hoitoja niin onpahan ainakin tässä nyt sitten yritetty jo jonkin aikaa. Poika on nyt siis 14,5 kk ja pikkuhiljaa oon alkanut merkkailla kiertoja Fertility Friendiin ja sillai... :)

  VastaaPoista