maanantai 11. kesäkuuta 2012

Näin pitkän kirjoitustauon jälkeen

Onpa taas ollut pitkä tauko kirjoittamisessa...

Täällä on mennyt kaikki ihan hienosti.

Huomenna on ensimmäinen perhevalmennus ja siellä sovitaan samalla toinen ja viimeinen tapaamiskerta perhevalmennuksen merkeissä.

Ensi kuun alkupuolella on varmaankin synnytystapa arviointi ja tutustuminen synnytysosastoon.

Kaiken kaikkiaan oloni on ollut aivan hyvä. Viikon olen ollut virallisella äitiyslomalla ja kiirettä piisaa. :) Koulujutut olen saanut lähes päätökseen ja se on hyvä se. Taidan sittenkin valmistua, mutta virallisesti saan paperit vasta vauvan syntymän jälkeen. Sillä ei ole minulle niin väliä.

Mitään suurempia vaivoja ei ole ollut. Hieman ehkä turvottaa, mutta ei mitään erikoista. Vettä olen nyt yrittänyt enemmän juoda ja välttää ylimääräistä suolaa. Selkä alkaa kipeytymään helpommin esim. siivouksen jälkeen, mutta menee ohi yhdessä yössä. Rauhallisesti pitäisi osata ottaa...

Vauvanvaatteita en ole vielä pessyt, kun pitäisi ensiksi raivata tila vauvan hoitopöytälipastolle, johon vaatteet saa piilotettua. Kestovaippoja olen ostanut käytettynä ja uutena ajattelin vielä sisävaippoja vähän tilata (nämäkin pitää sitten vielä pestä). Vauvalle pitäisi ostaa vielä ainakin amme ja mahdollisesti sitteri sekä kaikki se pieni tykötarve eli puhdistusliinoja, tuttipulloja, korviketta, pari lakanaa lisää, toinen kylpypyyhe ja sen semmosia.

Tilasin Allegro merkkistä kotimaista pyykinpesuainetta, jota on keskustelupalstoilla kehuttu. Pitäisi sopia käytettäväksi myös vauvanvaatteille ja kestovaipoille.

Ainakin rintapumpun ja itkuhälyttimen taidan jättää tässä vaiheessa vielä hankkimatta, kun ei tiedä onko tarvetta...

Ehkä kaikki selkiää sitten, kun saa nämä isommat asiat paikoilleen.

Laskettuun aikaan tasan 50 päivää ja alkaa jo vähän jännittämään....

2 kommenttia:

  1. Täällä myös äippälomalla ollaan :) Aika hurjaa et LA on jo noin lähellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Mieheni oli kyllä sitä mieltä, että laskettuunaikaan on vielä pitkästi, kun päiviä on nyt jäljellä se 50.

      Minusta se taas on aika vähän, kun miettii, että vauvahan voi syntyä, vaikka 2 viikkoa ennen laskettuaikaa! Eikä tässä muutenkaan nyt niin hirveästi ole aikaa valmistautua... Apua!

      Poista