tiistai 19. kesäkuuta 2012

Neuvolakuulumisia

Näin tämä menee näillä pienillä paikkakunnilla. Terveydenhoitajamme jää tämän viikon jälkeen kesälomalle ja tuskin näen häntä ennen synnytystä. Tänään piti olla neuvola, mutta terveydenhoitaja oli sairastunut. Minut otti vastaan toinen isompia lapsia hoitava th. Luonnollisesti tämän päivän perhevalmennus jäi myös sitten välistä, eikä sitä ehditä tuon loman takia pitää ollenkaan. Perhevalmennuksen osalta tämä jäi siis hyvin ohueksi. Ensi viikolla saatan saada jonkun imetysoppaan, jonka pitäisi sitten korvata viimeinen perhevalmennus.

Terveydenhoitajani puhui viimeksi, että saisin lähetteen keskussairaalaan synnytystapa-arvioon, mutta nyt tämä toinen th puhuikin yllättäen, että hän saattaa tehdä tuon arvion täällä. Ihan niinkuin se olisi jotenkin sama asia! Täytyy soittaa ja vaatia omalta th:lta, jos hän tulee vielä töihin, että kirjoittaa sen lähetteen. Varsinkin kun vauva on ollut jo pitkään raivotarjonnassa.

Olen aika pitkä hermoinen, mutta nyt rupeaa ärsyttämään! Varsinkin kun tuolla lähetekäynnillä olisin saattanut päästä katsomaan synnytysosastoa. Tutustumiskäynti, kun yhtäkkiä peruuntui, syystä jota en tiedä, vaikka tässä on ollut miltei 9 kuukautta aikaa järjestää sitä aikaa sinne.

Saa nähdä kuinka tässä vielä käy, kun laskettuun aikaan on vielä yli kuukausi. Terveydenhoitaja puhui jo, että kannattaa pakata sairaalakassi valmiiksi, koska vauva on edelleenkin hyvin alas laskeutunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti