sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viikonloppufiiliksiä

Viikolla käytiin siellä perhevalmennuksessa ja se oli ihan ok. Oikeastaan mitään uutta siellä ei vaan tullut esille. :) Katsotiin yksi DVD synnytyksestä ja sitten oli puhetta kivunlievityksestä ja sen sellaisesta. Ensi viikolla on sitten toinen ja viimeinen kerta, jossa on ainakin imetyksestä asiaa.

Huomenna menen ehkä elämäni viimeiseen kokeeseen tämän koulutuksen puolesta ja vähän jänskättää. Parempi olisi mennä läpi, ettei tartte syksyllä vauvan kanssa miettiä asiaa. Valitettavasti vasta elokuussa saan tietää, että menikö koe hyväksytysti läpi. :/

Ollaan haettu kuukausi-pari vähän isompaa asuntoa, kun tämä meidän nykyinen kämppä on kyllä edullinen ja muuten hyvä, mutta tässä on hirveän huonosti mitään säilytystilaa. Eikä hirveästi voi ostella kaappeja lisää, kun sitten alkaa jo tila loppua kesken. Perjantaina saatiin soitto, että aivan naapurista olisi vapaana isompi juuri valmistunut vuokra-asunto. Ensi viikolla pitää ilmottaa, että otetaanko. Ainut ongelma on, että vuokra on vaan tuplaten, mitä meillä nykyään on. Mieheni on töissä ja minä olen tällä hetkellä luonnollisesti äitiysrahalla. Hirveästi tekisi mieli saada vähän lisää happea ympärille, vaikka se ei olisi kuin sen yhden huoneen verran (on siinä tietysti autokatosta ja sen sellaista muuta pientä lisää). Toisaalta kun järjellä miettii, niin vauvan kanssa varmasti tässä mahduttaisiin olemaan, mutta ei kovin miellyttävästi. Ennen ihmiset ovat asuneet paljon ahtaamminkin... MITÄ ME TEHDÄÄN?

Mieheni suunnittelee vähän, että voisi omaa asuntoa ostaa, mutta minä en tiedä haluanko viettää tällä paikkakunnalla "lopun elämääni". Täältä voisi olla myös aika vaikea saada asuntoa myytyä eteen päin, jos joskus muutettaisiin muualle. Ja siitäkös sitä maksettavaa kertyy, kun otetaan hirveä asuntolaina! Ymmärrän, että lainassa maksettaisiin omaa asuntoa, kun taas vuokralla raha menee aina vähän niin kuin hukkaan, mutta vuokralla on niin paljon helpompi/huolettomampi asua. En myöskään ymmärrä, että asuntoyhtiö muotoisessa asumisessa joudut sen hirveän ostosumman jälkeen vielä maksamaan jotain yhtiövastiketta eli ikään kuin vuokraa joka kuukausi! Ei mahdu minun ajatusmaailmaan. Jos oman ostaisi, niin ehdottomasti omistustontilla oleva omakotitalo.

Luulen, että ensi kuun alusta saisi heti muuttaa eli tämä kuukausi olisi aikaa pakata. Itse olen hyvässä kunnossa vielä, joten varmasti jaksaisin pikku hiljaa ruveta meidän kamppeita pakkaamaan, mies kun on töissä tietenkin. Apua meillä on myös lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti