perjantai 16. joulukuuta 2011

8+3

Tänään viikkoja ja päiviä olisi th:n laskujen mukaan 8+3.

Pari viime päivää olo on ollut aika hyvä eli melko normaali. Yökötyksiä ei juuri ole, mutta nännit ovat välillä aika arat. Varsinkin toinen nänni on joskus iltaisin todella "nöpöllään" ja näin ollen hirveän arka. Outoa minusta. :D Mahallaan ei paljon viitsi nukkua.

Ajateltiin jo vähän raskaudesta kertomista jouluna, mutta koska oireeni ovat alkaneet hiipua, tuntuu minusta, että haluan odottaa lääkärillä käyntiä. Kaikki varmaan on hyvin, kun vuotoja ei ole ja maha ei ole kipeä, mutta jotenkin vielä ihmetyttää itseäkin ajatus raskaudesta. Keskenmeno voi toki tulla vielä paljon paljon myöhemminkin, mutta...

Ehkä saan miehenikin suostuteltua odottamaan tammikuun loppua. Pelkään vaan, että möläytetään asia ennen sitä ja haluaisin, että raskaus paljastuisi vähän mukavemmissa merkeissä. :)

3 kommenttia:

  1. Melko ihana "joululahja" vanhemmille tuo uutinen varmasti olisi :)

    VastaaPoista
  2. Mustakin nää raskausoireet on välillä todella outoja :D Ihan ku ois joku murrosikä taas meneillään :D

    Tehkää niin kuin tuntuu parhaimalta.Me kerrottiin jo vanhemmille. Halusin lähinnä siks kertoa ku on on huonoa oloa ettei tartte väkisin esittää terveempää ku on. Kaikki ruoka ei meinaan tällä hetkellä maistu. Hyvin onnellisesti ottivat asian vastaa :)

    VastaaPoista
  3. Kookos: sitäpä tässä nyt ollaankin puntaroitu. Samalla kertaa olisi myös kauempana asuvat sisaruksetkin kerralla paikalla....

    angel86: älä muuta sano! välillä on oireita ja sitten ei taas mitään. Mulla ei onneksi ole ollut suurempia mielialan vaihteluja ja itse asiassa mieleni on tasoittunut nyt. Miehellenikin ihmettelin tätä ääneen, kun en ole ollenkaan äkkäillyt. :)

    Uutiset otettaisiin molemmissa perheissä varmasti iloisesti vastaan. Kummankaan sisaruksilla kun ei ole vielä lapsia, ei edes meitä vanhemmilla sisaruksilla ja meillä äiti koko ajan kysyy omalla hassulla tavallaan vauvan tulon ajankohtaa. Isä kuulema äitiltä koko ajan tiedustelee näytänkö minä hänen mielestään raskaanaolevalta. :D Tämä siis jo ennen raskautumista eli toiveajattelua on jo kauan ollut ilmassa. :)

    Anteeksi, kun en osaa kirjoittaa lyhyesti!

    VastaaPoista