maanantai 26. joulukuuta 2011

Hei taas!

Hei vaan taas! Joulu se on sitten aika pitkälti "lusittu" ja olo on sen mukainen. Maha täynnä koko ajan! Vähän on blogin kanssa ollut hiljaista, kun ei joulukiireiltä ole ennättänyt kirjoitella. Eikä täällä mitään kummempia ole tapahtunut. :)

Raskaudesta ei sitten jouluna vielä kerrottu. Musta kun ei tunnu mitenkään erityisesti, että olisin raskaana. Huonovointisuus on oikeastaan loppunut, mitä nyt joskus aamulla hampaita pestessä yökkö on tosi lähellä. Suurimmat huonovointisuudet ovat väistyneet tai sitten olen jo niihin tottunut.

Kävin ennen joulua verikokeissa ja jättämässä virtsanäytteen samalla. Kotiin tultua aamiainen tuli ylös, mutta saatto johtua siitäkin, että verikokeen ottaminen jostain syystä hermostutti. Aiemmin ei tällaista ole sattunut.

Perjantaina on eka käynti lääkärillä ja odotan sitä jo kovasti. Jostain syystä tuntuu, että kaikki ei ole hyvin. Pelkään keskeytynyttä keskenmenoa. Mitään vuotoja ei ole ollut, mutta raskausoireet ovat oikeastaan olemattomat. Ei vain tunnu, että olisin raskaana. Täytyy pyytää, että ultraavat ennen kuin tekevät muita tutkimuksia, ettei sitten turhaan kuvitella raskautta.

Miehelle jo vähän puhuin, että jos raskaus on mennäkseen kesken niin toivon, että se on jo tapahtunut. Tämä sen vuoksi, että en oikeastaan tajua vieläkään koko raskautta. Ei ole sitten esim. kuuden kuukauden kohdalla kiva menettää lasta kun kuvittelee jo saavansa pitää pikkuisen, kuten Lily Allenille kävi. Olen toki ollut syömättä kiellettyjä ruoka-aineita ja muutenkin ollut kuin raskaanaoleva, mutta jostain syystä sellainen outo tunne on päällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti