maanantai 12. joulukuuta 2011

Ensimmäinen neuvola

Nyt on sitten ensimmäinen neuvolakerta takana. Kävin neuvolassa ilman miestäni, kun ajattelin, että kerkeää tuo myöhemminkin tulla mukaan. Oli raukka niin uninen aamulla. Ja todellisuudessa se säikähti myös sitä mahdollisuutta, että joutuu seuraamaan kun minua saatetaan ultrata alakautta. :D

No, ultrattiin kuitenkin vatsan päältä ja siellä näkyi ihan oikeassa paikassa, kohdussa siis, pikkiriikkinen papu. Sydänäänet näkyi th:n mukaan aika varmasti ja kyllä minäkin jotain värähtelyä olin näkevinäni.

Laskettuaika merkattiin alustavasti 24.7 ja viikkoja nyt 7+6.

Labraan sain veri- ja virtsakokeita varten ajan ensi viikolle ja lääkärin ensimmäinen tutkimus on 30.11 eli vielä tämän vuoden puolella päästään vatsan sisään kurkkimaan.
Mies tulee sitten sinne jo mukaan. :)

4 kommenttia:

  1. "Ja todellisuudessa se säikähti myös sitä mahdollisuutta, että joutuu seuraamaan kun minua saatetaan ultrata alakautta. :D"

    Miksi miehesi sitä säikähti. :D Kai nyt sentään on jo alapääsi muutenkin nähnyt jne.. ;)

    Meillä lapsettomuuspolilla mies on seurannut jo pari kertaa alakautta tehtävää ultraa ja esim. aukiolotutkimusta, eikä traumoja ole kuulemma saanut. ;) Eikä sitä saisi edes pysymään poissa (enkä niin haluaisikaan tietysti), jos raskausajan ultriin oltais menossa.

    VastaaPoista
  2. Kaitpa se koki, että olisi kiusallista seurata, kun toista siinä ronkitaan. Eikä se nyt ihan sen takia tulematta jättäny kuitenkaan. :)

    Seuraavissa ultrissa sitten toivottavasti jo nähdään ihan oikeasti jotain katselemista ja jopa päästään kuuntelemaan sydänääniä.

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla et kaikki oli hyvin! :) Täällä jännäilään huomista neuvolaa.

    VastaaPoista
  4. angel86: ihanaa ihka ensimmäistä neuvolakäyntiä teille!

    toivottavasti sielläkin päästään ihastelemaan ihanaista pikku pähkinää. :) ettei kaveri vaan väistele "kuvaajaa"...

    VastaaPoista