keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kotona!

Pääsin tänään päivällä onneksi kotiin!

Verikokeen arvot olivat pysyneet tasaisina, joten lääkäri laittoi kotiin kokeilemaan, että miten sujuu. Jos jotain ilmenee kotona, esim. päänsärkyä tai näköhäiriöitä, joudun varmaan viivana takaisin osastolle. Heti pitää nimittäin ilmoittaa asiasta. Verenpainelääkkeiden syömistä nyt sitten jatkan...

Lääkäri kyllä arveli, että todennäköisesti joudun vielä takaisin pötköttelemään, mutta nyt pitää vaan jatkaa makoilua kotona ja seurata itse aamupissasta proteiinia. Ensi viikolla menen sitten kuitenkin äitiyspolilla käymään ja alkuviikosta neuvolassa.

Ihana, että jos edes pari päivää saisi olla kotona! Vaikka ei minua haittaisi, vaikka tuo pikkuinen jo kohta syntyisi.... :)

Maanantaina äitiyspolilla muuten sanoivat, että vauva painaa tällä hetkellä vähän alle 2700grammaa ja tämän kokoisen lapsen pitäisi minusta mahtua syntymään. Eli ei tuo kovin tarkkaan katsonut sitä asiaa, mitä alunperin mentiin selvittämään, mutta kuten yksi hoitajista minulle sanoi osastolla, niin kyllä sen sitten synnytyksessä pian huomaa mahtuuko lapsi tulemaan vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti