torstai 27. lokakuuta 2011

Kp9 ja ensimmäinen ovulaatiotesti

Pitkään nukutun yön jälkeen on ensimmäisen ovulaatiotikun kastajaiset suoritettu!

Testi toimii ja odotetusti vielä ei ole arvot tarpeeksi koholla. Vahvan punaisen testiviivan vierelle ilmestyi selvä viiva, mutta liian hailakkana merkitäkseen mitään.

Vähän hassulta kyllä tuntui tuo testin tekeminen, kun aiemmin olen vain raskaustestejä tehnyt. Silti lopusta jopa pikkusen jännitti tulos, joka varmaan johtuu niistä aiemmista testaamisista, joissa pelissä on heti kättelyssä paljon. Nyt voi aina luottaa seuraaviin päiviin ja jopa viikkoihin. 

*Ja jos tulkintani olisi mennyt vikaan, niin ei hätää: eiliset kaverit varmasti vielä tallessa. ;)


4 kommenttia:

  1. Jeps, plussa on vasta sitten, kun viivat on vähintään yhtä vahvat eli ihan oikein tulkitsit. :)

    VastaaPoista
  2. Näin ajattelinkin ja huomenna uutta testiä kehiin kuvien kera.
    Kiitos miraana sinulle kommentista, on mukava, kun ihmiset jaksaa jättää viestejä. :) Sinulla on muuten tosi hieno blogi! Ja todella hyödyllisiä linkkejä olet kerännyt. Nytpä löydän halvalla lisää testejä. ;)

    VastaaPoista
  3. Muakin houkuttelee nuo ovistestit, mutta vielä ne lepäävät kaupan hyllyllä..

    VastaaPoista
  4. Kookos: itse jotenkin koen tällä hetkellä nämä ovistestit hyödyllisimmiksi kuin raskaustestit koskaan(ihan niin kun mulla muka olisi jotenkin pitkä rupeama takana :)).
    Näen, että tapahtuuko kehossani alkuunkaan mitään. Jos sitten raskaudun niin sen huomaa kyllä helpommin kuin ovulaation eikä testaaminen siinä vaiheessa ole päivistä kiinni...

    VastaaPoista