perjantai 25. marraskuuta 2011

Koulua, stressiä, vauvajuttuja, stressiä, joulua JA stressiä...

Kauhea kiire opintojen kanssa! Ennen joulua pitäisi vaikka ja mitä saada vielä aikaseksi, jotta valmistuminen olisi edes kevään korvalla näkyvissä. Sen kun saisi alta pois niin voisi mahaa kasvatella rauhassa. :) Höpöttelen yksin ollessani mahassani kasvavalle "möykylle" pahoitteluni äitinsä kaistapäisyydestä, vaikka tiedän, ettei se vielä mitään kuule. Pitäisi mun menoa ihan päättömänä, lapsi raukka. :)

Katsoin illalla BB:n ja menin muka sänkyyn nukkumista varten. Varmaan tunnin tai enemmänkin pyörin sängyssä ja mielessä pyöri koulujutut, lastentarvikkeet (sängyt ja rattaat, joita olin illalla selaillut), joulu, tuleva neuvolakäynti ja kaikki muu stressi.

Unessani möläytin vielä vahingossa zumbaohjaajalleni, että olen raskaana ja sitten mun sisko yht'äkkiä tuli siihen ja se kerto sillekin. Me kun ollaan päätetty, että kerrotaan perheelle ja ystäville samaan aikaan raskaudesta eli vasta joskus tammi/helmikuun puolella. Pelkään valveillakin koko ajan, että möläytän jollekin jotain, mikä paljastaa mut! :D

Ja kun tämä kelikin on näin pimeä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti