lauantai 19. marraskuuta 2011

Reissu tehty!

Eilinen shoppailureissu vei kyllä kaikki mehut ja aamulla tuli näin ollen nukuttua pitkään. Olen innokas jouluihminen, mutta houkuttelin miestäni ajatukseen, että ensi vuonna ei osteta kenellekään muille joululahjoja kuin toisillemme. Tämä sen vuoksi, että meillä on aika hirveän vaikea ostaa sukulaisille lahjoja ja se ei kyllä tuo joulumieltä. Sukulaisiin ei lukeudu edes yhtään lasta vaan aikuisten kesken lahjoja auotaan! Minulle riittää hyvät ruoat ja joulunlaittaminen. Ajattelin, että ilmoittaisimme hyvissä ajoin, että ensi vuonna emme lahjoja osta emmekä niitä muilta odotakaan. Jos lapsia joskus saamme niin heille voivat sitten ostaa lahjoja tai jotain sellaista yhteistä hyödyllistä meidän perheelle, jos välttämättä haluavat.

Aamulla tein raskaustestin, kun pari päivää on vatsassa tuntunut samanlaista pientä kipuilua kuin aina ennen menkkoja. Sain aivan tosi haalean viivan(juuri ja juuri havaitsee), mutta miehenikin sen siitä näki. Voisiko olla, että se siitä vielä vahvistuu? Eilen pikkuhousunsuojassa oli aivan vähän jotain muutakin kuin väritöntä limaa, mutta ei selvästi ruskeaa tai punaista ja tänään ei vielä sitäkään. Paperiin pyyhkiessä ei jää mitään. Toivo elää siis vielä, kun tänään on kp32 ja pisimmillään on mennyt 33 päivään kierto tähän mennessä...

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi, kovasti toivon tellekin plussaa! <3

    Mulla ei ainakaan viime kierrossa tullu mitään viivaa raskaustestiin ja nyt ku tuli haalea viiva, minkä just näki niin plussaksihan se lopulta vahvistui :)

    VastaaPoista
  2. angel86: Mullakaan ei ole aiemmin tullut minkäänlaista viivaa raskautesteihin, mutta tämän näki sillain just ja just. Täytyy parin päivän sisään testata uudestaan, jos menkat ei ala.

    Kiitos viestistäsi, kaikki vertaistuki on tarpeen! :) Ja vielä kerran onnittelut teille, toivotaan, että kaikki sujuu hyvin vastaisuudessakin!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti viiva vahvistuu - kuulostaa lupaavalta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Belly! Täällä on kyllä toiveet korkealla, ehkä luvattomankin korkealla. Ja voihan sitä mennä vielä vaikka ja mitä vikaan (tällä itseäni koitan rauhoitella)!

    VastaaPoista