tiistai 22. marraskuuta 2011

Vannon (digitaalisten)ovulaatiotestien nimeen!

Nyt kun uskallan jo varovaisesti ajatella olevani raskaana niin täytyy sanoa, että tästä päivästä lähtien tulen käyttämään aina ovulaatiotestejä, kun ajatuksena on raskautuminen! Piste! Ja suosittelen kaikille aloitteleville myös digitaalisia aluksi.

Itselläni tämä raskautuminen, kun onnistui heti, kun eka kerran elämässäni kokeilin noita kyseisiä testejä. Mikään itsestään selvyyshän testin perusteella onnistuminen ei ole, mutta koen, että minun olisi aikapäiviä sitten pitänyt edes kokeilla testejä. Taitaa digitaaliset olla minun tapani, kun olen niin tuntovammanen(en osaa mitään merkkejä havainnoida) ja kierosilmäinen(viivat on aina yhtä epäselvästi tulkittavia). ClearBluen testit ovat kalliita, mutta minulla menee hermot noiden viivojen tuijottamiseen, joten hermoni pysyvät paremmin kasassa eikä tulkinnan varaa jää paljoa.

1 kommentti:

  1. Ne ei paljon tietenkään ne ovulaatiotestit auta saati hyvää mieltä aiheuta, jos on epäsäännöllinen kierto tai ei ovuloi ollenkaan tms. Vituttaa vaan entistä enemmän, kun silmät ristissä pissailet tikkuun kahdettakymmenettä päivää peräkkäin saamatta mitään tolkullista tulosta.

    VastaaPoista