tiistai 29. marraskuuta 2011

Jumppaa ja vuotoa

Olin eilen aerobicissä ja kesken kaiken tunsin, että jotain kosteaa vuoti pikkuhousuihin. Kävin sitten vessassa kesken jumpan ja vähän paperiin jäi sellaista ruskeaa vuotoa. Minähän heti ajattelin, että tämä oli nyt sitten tässä, että kiitos vaan. Jatkoin jumpan loppuun kevyesti liikkuen, koska mitään kipua ei tuntunut.

Tänään vuotoa on tullut vähemmän, mutta silti en halua panikoida. Tunnetan varmaan tosi kylmältä, mutta yritän olla ajattelematta, että tämä on keskenmeno tai jos näin on niin syy ei ole missään mitä olisin tehnyt. Luin netistä, että vuoto ilman kipua on hyvinkin yleistä, erityisesti eka raskaudessa, mutta niin ovat yleisiä kyllä keskenmenotkin näillä viikoilla.

Neuvola on parin viikon päästä ja jospa siellä tulisi hyviä uutisia...

P.S Julmaksi tämän tekee sen, että samaisen jumpan alussa tunsin ensimmäistä kertaa mielestäni raskausoireen eli rinnat olivat arat, kun piti hölkätä. Tämä "onni" onneksi vietiin sitten pian pois toisenlaisilla oireilla... Nännit ovat kyllä vieläkin arat ja vähän turpeat.

4 kommenttia:

  1. Toivon sydämeni pohjasta, että vuoto on täysin harmitonta! Sun asenne on kyllä ihailtava. Itse kun olen jo totaalisen hermoraunio kaiken suhteen. Totaalinen mental breakdown tiedossa meikäläiselle, jos mitään huolestuttavaa ilmenee. Mä lasken päiviä(melkein tunteja) varhaisultraan..

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, jos vuoto on ollut hyvin pientä niin tuskin kyse on mistään vakavasta. Mutta, jos paniikki iskee niin soita ihmeessä neuvolaan :) Pahinta on epävarmuus.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! :)

    Vuotoa tuli vaan ne kaks päivää eli jo eilinen ja tämä päivä ollaan menty ihan vuodotta. Ja en tiedä pystyikö tuota edes vuodoksi kutsumaan, kun paperiin ei juuri kertaakaan jäänyt mitään tai pönttöön asti ei tippunut mitään.

    Luin, että vuoto voi olla merkki pikkuisen kiinnittymisestä näillä viikoilla, napanuoran alku.

    Ja angel86 meillähän ei ole kuin alle pari viikkoa ekaan neuvolaan. :)

    VastaaPoista
  4. Ihana kuulla, että vuoto oli lähes olematonta :) Niimpä, kohta alkaa varmaan jännittää :)

    VastaaPoista